ЗА НАС

Приветствие

През август 2015 г. Aryzta AG успешно придобива Форнетти, като по този начин открива нова глава в историята на най-голямата и най-успешна компания за пекарски изделия в Унгария. Целта по това време днес вече е реалност: Форнетти се превърна в световноизвестна, международна, голяма корпорация с унгарски корени. Всеки ден милиони европейци избират нашите висококачествени продукти и ги купуват от търговските ни и франчайз партньори. Нашата цел и бизнес философия няма да се променят и за напред: с нашите колеги се стремим да развиваме и в бъдеще успеха на нашата компания и продукти. Бъдете наш партньор в това! Нека се срещаме възможно по-често в нашите магазини!

     

Крис Плюш        
Регионален директор

Всеки ден продуктите Форнетти се консумират от милиони души в цяла Европа. Поставили сме акцент върху непрекъснатото обновяване на асортимента, съобразявайки се с изискванията на клиентите ни.
Качеството на нашите продукти трябва да отговаря на различни изисквания, измежду които валидните нормативни изисквания, наредби, очакванията на Клиентите, както и на правилата за безопасност на храните.
Системата на Форнетти Франчайз Ви дава възможност с една малка инвестиция и без риск да разширите асортимента във вече работещ Ваш обект или да стартирате нов, доходоносен бизнес.