Мениджъри

Атила Банхиди, Главен изпълнителен директор 

Роден на 08 октомври 1970 г. Има две дъщери. След като завършва гимназия с преподаване на чужди езици придобива диплома в Колеж по търговия и туризъм. Преди Форнетти е бил главен изпълнителен директор на Mocca Negra Zrt. От 2010 г. е търговски директор на Форнетти. Успешно реновира цялата франчайз мрежа в програма „Ново време“ и обновява договорите на франчайз партньорите в четири категории магазини. Заедно с това съдейства за цялостното обновяване, реконструиране на магазините, което съдържа в себе си и смяна на логото два пъти. В търговските вериги магазини стартира с бързи темпове нов тип магазин, пекарски кът. С неговото име се свързва и стартиране на сътрудничество с retail веригите.

Малкото си свободно време прекарва с децата си или се занимава със спорт. Тренирал е тежка атлетика и спортът се превръща част от живота му. През последните години се занимава с вдигане на тежести и боди билдинг. Освен спорта негово хоби са колите и отглеждане на кучета за разплод.

Ищван Херцег, Главен оперативен директор, Управител

Присъединих се към Форнетти, защото получих поканата в такъв етап от живота ми, когато бях готов за предизвикателставата, които крие една нова компания, нова работна среда.

Вярвам, че тук успешно мога да приложа опита и познанията си и заедно с новия ми екип да допринеса за бъдещото успешно функциониране на Форнетти.

Завърших образованието си в Сегедския Колеж по хранителни технологии като инженер-технолог по храните и специалист контрол качество на храните. 18 години работих в Sole-Mizo във всяка оперативна област на компанията. Последната ми позиция беше заместник главен изпълнителен директор.

Живея със семейството си в гр. Сегед. Обичам платноходството, лова и риболова.

Золтан Ковач, Главен финансов директор, Управител

Роден е на 01 септември 1978 г. Баща на син и дъщеря. Завършва търговско-икономическа гимназия в гр. Кечкемет. На база на добрите оценки от завършването си е приет в Колеж по счетоводство в гр. Дьор без кандидат-студентски изпит. Първата му диплома е по счетоводство, а втората по финанси. Първата му месторабота е във Форнетти, където работи от 2000 г. в различни финансови области. Най-голямото професионално предизвикателство за него е това, че винаги намира все нови и нови посоки по време на развитието на Форнетти, няма шаблони, непрекъснато трябва да се отговаря адекватно на новите ситуации и очаквания. Освен работата във Форнетти от три години урежда финансовите въпроси на Фондация за Обществена безопасност гр. Кечкемет, разбира се без да получава заплащане за това.

Неговото хоби е риболовът.

Павлин Далев, Управител на Форнетти България

 Роден на 27 август 1975 г. Баща на син и дъщеря.

Завършва Английска езикова гимназия. Икономист по образование – специалност Финанси и фирмен мениджмънт.

Преди Форнетти е работил в различни Индустрии, като Бързо оборотни стоки и Телекомуникации. През декември 2016 г. се присъединява към Форнетти България като Директор продажби и маркетинг.

За него на първо място е екипа и общия успех. Предизвикателство пред него е пренасяне на унгарските тенденции в съответствие с българските специфики и нужди, както и откриване, разработване и въвеждане на нови възможности!

Свободното си време прекарва със семейството, пътува и спортува. Обича кикбокса и водолазното гмуркане, поради което спортът се е превърнал в част от живота му.

Кристиан Караилиев, Мениджър логистика

Роден на 30 октомври 1979 г. Женен, баща на две деца. След завършване на българо-унгарско средно езиково училище в Будапеща продължава обучението си в Колеж Кодолани Янош в специалност икономика, а също така полага изпит по външна търговия. Управлява логистичния отдел на Форнетти България от основаването и, а между 2009-2011 г. управляваше и производствения процес.

Свободното си време прекарва със семейството си и обича да пътува. Когато има възможност, играе футбол, кара ски и катери скали.

Детелина Спасова, Финансов директор на Форнетти България

Детелина Спасова е родена в София на 21 декември 1977 година. Завършва средно образование с профил математика и информатика, а през 2002 година се дипломира като магистър по икономика със специалност Счетоводство и контрол.

Присъединява се  към екипа на Форнетти България през 2012 година.

Работният процес е динамичен, изпълнен с много предизвикателства, но удовлетворението идва от взаимната борба и сплотеността на екипа, който цели да надгражда ежедневно нивото на компанията и да я направи все по-успешна.

Омъжена, майка на двама сина. В свободното си време е отдадена на семейството.

 От дете играе български народни танци , обича пътешествията.

  
Всеки ден продуктите Форнетти се консумират от милиони души в цяла Европа. Поставили сме акцент върху непрекъснатото обновяване на асортимента, съобразявайки се с изискванията на клиентите ни.
Качеството на нашите продукти трябва да отговаря на различни изисквания, измежду които валидните нормативни изисквания, наредби, очакванията на Клиентите, както и на правилата за безопасност на храните.
Системата на Форнетти Франчайз Ви дава възможност с една малка инвестиция и без риск да разширите асортимента във вече работещ Ваш обект или да стартирате нов, доходоносен бизнес.